Χωμάτινοι Χάρακες (Ground Rules)

.

Χωμάτινος Χάρακας Νο 1 :

Το νου σας ρεμάλια. Θα πετιούνται στα σκουπίδια άμεσα και ανελέητα οποιαδήποτε σχόλια είναι :

  • Greeklish.
  • Ανορθόγραφα.
  • Υβριστικά.
  • Ρατσιστικά, σεξιστικά (ω ναι, ακόμα και στην υποκατηγορία «καρασεξισμός του κερατά»), ομοφοβικά και λοιπά πιθηκίσια.
  • Δεξιοθρησκοεθνικιστικά (και όχι, ΔΕΝ έχουμε δημοκρατία εδώ μέσα).
  • Εμφανώς άσχετα με το post στο οποίο ανήκουν.

 

Χωμάτινος χάρακας Νο 2 :

Οτιδήποτε αναδημοσιεύω, δηλώνω ξεκάθαρα ότι πρόκειται περί αναδημοσίευσης.  Ergo, οτιδήποτε δεν δηλώνεται ως αναδημοσιευμένο, είναι myyyy preeeecious. Αναφορικά λοιπόν με αυτά τα precious, τα πιο σοβαρά εξ’ αυτών είναι κατοχυρωμένα βάσει όσων ορίζει ο νόμος 2121/93. Οποιοσδήποτε θέλει, μπορεί να τα αναδημοσιεύει αναφέροντας την εδώ πηγή. Παρούσης πηγής μη αναφερομένης, καθίσταται άμεσα ενεργή η απ΄ εμού διαδικασία αντικαταστάσεως του ουχί δοξολογουμένου από εσάς τινός. (Αν δεν αναφέρετε ότι αναδημοσιεύετε από εδώ, θα σας αλλάξω τον αδόξαστο).

 

Χωμάτινος Χάρακας Νο 3 :

Επειδή είμαι κομπλεξικός, όλα μα όλα τα posts μου έχουν εξ’ορισμού ένα like και ένα excellent rating από εμένα. Το αυτό επιθυμώ και απ’ υμάς.

 

Χωμάτινος χάρακας Νο 4 :

Καράτε χίαρ (δεν με βλέπετε αλλά δείχνω το μυαλό) ενντ καράτε χίαρ (πάλι δεν βλέπετε αλλά δείχνω την καρδιά). Καράτε νο χίαρ (ξανά-μανά στραβούλιακες, αλλά τώρα δείχνω το χέρι – και συγκεκριμένα το αριστερό, μια και χρησιμοποιώ το δεξί για την προαναφερθείσα πράξη του δεικνύειν).
Μιγιάγκι(χτος) χαιζ σπόκεν.

 

Υ.Γ.
Στη μετάφραση του «Ground Rules», το «Χωμάτινοι Χάρακες» επικράτησε του «Το Έδαφος Κυβερνά» με διαφορά στήθους. Σας το λέω απλά για να σας κάνω να φανταστείτε έναν χωμάτινο χάρακα με βυζιά.

.

Advertisements

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.